RENDSZERGURU
Hatékony megoldások...

Tudjon meg többet
Rendszerguru Logo
  • Kik vagyunk?

    A rendszerguru csapata: Szombathely,illetve vonzáskörzete digitális életében tevékenykedik. Kollégáink területük elismert szakemberei,akik az informatika, számítástechnika különböző területein dolgoznak.

  • Mit csinálunk?

    Szolgáltatásunk az informatika széles körére kiterjed. Legyen szó akár informatikai rendszerek, hálózatok építéséről vagy szoftveres/hardveres megoldásokról, programozásról, web-fejlesztésről. Különleges robothelikopteres és földi felvételeket is készítünk,melyek utólagos szerkesztését is saját magunk végezzük.

  • Hogyan dolgozunk?

    Alapelvünk a megbízhatóság és a hatékony,precíz munkavégzés. Munkatársaink az elérhető legmodernebb technológiákat használják feladataik során.

Web-fejlesztés

Weboldalak, webáruházak, webes szoftverek fejlesztése, tervezése. Komplett ügyintézés az ötlettől a megvalósult projektig.

Rendszerfejlesztés

Számítógépes rendszerek, hálózatok építése. Navigációs eszközök (GPS), Hordozható és asztali számítógépek szervizelése, frissítése, sérült adathordozókról való adatmentés.

Multikopteres és földi felvételek

Légi és földi felvételek készítése. A rögzített felvételeket saját videólaborunkban dolgozzuk fel.

Ismerje meg kollegáinkat!

User Avatar

Erdélyi Benjámin
Programozó, backend PHP fejlesztő. Feladata a webes projektek irányítása. Szakterülete a PHP rendszerek és technológiák. tovább

User Avatar

Mészáros Szabolcs
Rendszertechnikus. Hardveres és szoftveres problémamegoldás. Robothelikopterek fejlesztése,építése. Légifelvételek készítése. tovább

User Avatar

Horváth Róbert
Projektmenedzser. Szervíz: Laptop - Navigáció (GPS) - Tablet. Firmware, BIOS: Szoftverfrissítés - Javítás. Hardveres és szoftveres problémamegoldás. tovább

Referenciák

Kérdése van? Írjon nekünk!

Üzenet küldése!